Fumarool 02/03 – 08/03/15

Maandag
De Scientica Jobfair zal plaatsvinden in de Campusbibliotheek Arenberg. Dit is volledig gratis en toegankelijk vanaf 11u tot 16u doorlopend. Voor elke student worden er gratis broodjes voorzien. Het is de ideale gelegenheid om op informele wijze in contact te komen met bedrijven en organisaties. Bedrijven: Luciad, Capgemini, Ad Ultima Group, Xenit, Twipe, USG Science Professionals, ESRI BeLux, Cronos, Blubird, Grontmij, Jan De Nul Group, Imec, AG Insurance, HR4U KBC, Lime en Deloitte. Meer info

Dinsdag
Vandaag zullen we vanaf 21u allemaal gezellig een pintje gaan drinken in de Cuythoek. Ondertussen kunnen we wat bijpraten of ons amuseren met een kaartspelletje. Meer info

Woensdag
We gaan naar de opnames van De Ideale Wereld. Als je nog wil meegaan, laat dan snel iets weten aan Pieter Mallants of Jan Plas want de plaatsen zijn beperkt.

Sponsors