Fumarool 09/03 – 15/03/15

Als je dat nog niet gedaan had, vergeet niet de docentenevaluatie in te vullen! De resultaten kan je hier raadplegen.

Tot en met 12 maart kan je nog inschrijven voor de studentenmarathon. Meer info op de site en op de pagina van het evenement op Facebook.

Op 21 maart organiseert de faculteit opnieuw een infodag voor toekomstige bachelorstudenten. Daarvoor zoeken we vrijwilligers om het infostandje van geologie te komen bemannen en uitleg te geven over onze richting. Het gaat door van 10u tot 17u in de Arenbergbib, helpen kan voor een hele of een halve dag. Geïnteresseerden mogen mailen naar Ingrid Wevers. Het zou heel leuk zijn moesten er ook enkele eerstejaars zich opgeven om even te komen helpen!

Maandag
Vandaag is er een basketbalwedstrijd voor de heren om 21u in de KHL-sporthal U3 tegen Wina. Er is ook de Scienticafé kringenzuip! Kom gezellig meedrinken met de geologen vanaf 22u in ‘t Elixir. Meer info

Woensdag
Vijfde seminarie over de geologische werkervaring: olie en gas. Deze keer zullen er geologen uit de olie en gas sector langskomen en een korte uitleg geven over hun werkervaring. Nadien kunnen er vragen gesteld worden! De sprekers van de avond zijn: Rudy Swennen, Ben Dewever en Fadi Nader. Meer info

Sponsors