Fumarool 23/03 – 29/03/15

Maandag
Hopen op mooi weer vandaag want het is weer tijd voor de arenacantus! Deze zal beginnen om 18u in de arena. De cantus is volledig gratis maar je moet wel je eigen drank voorzien. Zorg dat je warm aangekleed bent en een dekentje is toegestaan. Meer info

Woensdag
IFB zaalvoetbal voor de heren om 22u in de KHL sporthal U3 tegen Diana.

De TD waarop iedereen een jaar heeft gewacht: In mijnen tijd TD 3.0! Kom vanaf 22u samen met de geologen en pedagogen mee feesten in de Albatros op liedjes van in mijnen tijd. Meer info

Donderdag
Scientica debat: Auto’s en hun toekomst. ‘Hoe lang houdt de verbrandingsmotor op fossiele brandstof het nog vol? Zijn elektrische, hybride of waterstofwagens de toekomst? Wat is realistisch en op welke termijn?’ De moderator is de decaan Peter Lievens. Het debatpanel bestaat uit afgevaardigden van Volvo, Toyota en Audi, Steven Appelmans van Autowereld, Johan Malcorps van Groen en postdoc burgerlijk ingenieur Niels Leemput. Dit zal doorgaan om 20u in de Parthenonzaal MSI. Achteraf is er een cavareceptie. Meer info

Sponsors