Fumarool 30/03 – 05/04/15

Maandag
Hoge hakken cantus: de meisjes van geologie organiseren hun eigen cantus (only girls allowed). Het thema is waarschijnlijk duidelijk, haal dus je hoogste hakken uit de kast! De deuren openen in de Clijne Tafel om 20u en het Io Vivat zal om 20u30 gegeven worden. Meer info

Dinsdag
De Geos Quiz die vandaag gepland was, zal doorgaan op maandag 20 april.

Woensdag
Scientica aardbal van 18u tot 20u. Het is tijd om te verbroederen en de krachten te meten! Daarom introduceren de sportteams van Scientica een heus aardbaltoernooi! Willen jullie meedoen? Stuur dan snel een mailtje naar sport.geos@gmail.com. Meer info

Vrijdag
Scientica galabal! We beginnen om 21u met een receptie in Salon Georges met gratis cava en hapjes en live muziek van Edison. Omstreeks 22.30 zullen jullie allerliefste praesides hun beste dansmoves tonen met de openingsdans! Meer info

Sponsors