Fumarool 20/04 – 26/04/15

Maandag
Open Geos quiz: Het is weer tijd voor onze jaarlijkse quiz. Dus zorg dat jullie allemaal fris en uitgeslapen zijn, want er staan mooie prijzen op jullie te wachten. Dit zal doorgaan om 20u in 200C-01.27. Meer info

Dinsdag
2de Master Geologie legt hun thesis even aan de kant en organiseert zoals in de goede oude tijd het Cambriumfeestje. Aangezien zij zo’n brave studentjes zijn komen er zelfs assistenten en proffen geologie mee pintjes tappen. Wie er vroeg bij is kan nog genieten van een lekker hapje en een gezellige babbel en later op de avond komt het feestje echt op gang. Vanaf 21u in de Cuythoek! Meer info

Woensdag
Survival of the Students: Helaas kan je je niet meer inschrijven want alle plaatsen zijn bezet maar kom zeker supporteren en bewonderen hoe de stoere bonken en stevige dames de obstakels en de modder overwinnen. Alle helpende handen zijn de hele dag ook welkom om het om het obstakel van Scientica (in de arena van het sportpark) in elkaar te fiksen. Meer info

Zesde seminarie geologische werkervaring: ertsen en mineralen. Deze keer zullen er geologen uit de sector van ertsen en mineralen langskomen en een korte uitleg geven over hun werkervaring. Nadien kunnen er vragen gesteld worden! De sprekers van de avond zijn: Isaac Berwouts – Sibelco, Friso De Clercq – McKinsey en Pierre Goossens – Bugeco en PJG Consulting. Dit zal doorgaan om 19u30 in 200E-01.212. Meer info

Sponsors