Update examenwiki

De examenwiki kreeg onlangs een stevige opfrisbeurt en verhuisde ook naar een nieuwe locatie. De examenwiki kan je vanaf nu terugvinden op http://wiki.geosleuven.be/. De lay-out is lichtjes aangepast, de achterliggende software is weer volledig up-to-date, maar misschien nog belangrijker is dat de examenwiki nu ook gemakkelijk te raadplegen is vanaf een mobiel apparaat. Wanneer je de examenwiki bezoekt met je smartphone of tablet wordt de weergave hierop automatisch aangepast.

Oude accounts zijn niet meer bruikbaar en registratie is verplicht om de pagina’s te kunnen aanpassen. Opgelet: registreren kan enkel met je e-mailadres van de KU Leuven (naam@student.kuleuven.be)! Als het registreren niet lukt, als je stoot op foutieve links of andere problemen ondervindt bij het gebruik van de examenwiki kan je mij altijd contacteren. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze site en selecteer ‘webmaster’. Je opmerking of probleem komt dan meteen in mijn inbox terecht.

Veel wiki-plezier en vergeet niet dat examenvragen toevoegen een grote hulp kan zijn voor je medestudenten!

Sponsors