Fumarool 04/05 – 10/05/15

Maandag
Gekke hoedjescantus: Tijd voor de laatste Geoscantus van het jaar! En niet zomaar één , we doen nog eens gek en zetten de kleurrijkste, gekste, raarste, speciaalste hoed op ons hoofd die we kunnen vinden. Zelf iets knutselen is ook toegestaan en wie te lui is om iets mee te nemen kan ter plekke nog iets vouwen van papier. Een hoopje schachten zal na deze avond kunnen zeggen dat ze echte geologen zijn. Het is tijd voor hun ontgroening! Schachten, kom daarom allen in het groen gekleed (+ gekke hoed natuurlijk). En dat is nog niet alles, we nemen ook afscheid van onze 2e masters. Daarom vragen we dat alle tweede masters hun thesis even aan de kant leggen en in het wit gekleed naar de cantus komen, zodat jullie zwanenzang een prachtig moment kan worden! De deuren gaan open om 20u en het Io Vivat wordt om 20u30 gegeven in de Cuythoek.

Dinsdag
Thesis presentaties: van 12u00 – 13u30 in 200E 01.267

  • Joke Loos: Studie van magnetische susceptibiliteitssignalen in travertijnafzettingen (Denizli & Sütto)
  • Lander Frederickx: Mineralogical study of olivine from the Gusdal quarry in Norway for mineral carbonation
  • Caroline Van den Heuvel: Mineralogical study of the potential of kaolinite rich calcined clays as supplementary cementitious materials

Donderdag
Scienticup en BBQ: Doe eerst wat energie op, op de BBQ en strijd daarna voor Geos in het trefbaltornooi! Je kan je hier inschrijven en vleesjes en groentjes bestellen. Vegetariërs brengen best hun eigen vals vleesje mee. De BBQ loopt van 18u tot 20u aan Alma 3 en om 19u30 begint de Scienticup. Moest dit je toch nog niet overtuigen om te komen, kan het gratis vat misschien een handje toesteken.

Sponsors