Fumarool 12/10 – 16/10/15

Maandag
De eerste scienticafé van het jaar gaat weer van start en naar goede gewoonte gaat die door in het Elixir. Kom allemaal even kennismaken met medewetenschappers en maak nieuwe vrienden. Natuurlijk zal het bier hierbij een versoepelende rol kunnen spelen. Meer info

Dinsdag
De eerste open cantus van Geos van dit jaar zal ons meenemen naar exotische landen met witte stranden, of eerder naar droge woestijnen. Jullie zijn allemaal welkom om mee liederen te komen zingen onder begeleiding van onze 2 senioren. Haal je verkleedkledij uit de kast en kom allemaal naar zaal ‘t Adje. Meer info

Woensdag
Voor zij die liever ontspannen bij een film is er de Geos Classic Movienight. Suggesties of stemmen gaat altijd via het evenement op facebook. Een leuke cinema-ervaring gegarandeerd (zonder de kosten van een ticket weliswaar). Meer info

Donderdag
Als je je nieuwe vriendjes van maandag al mist, kan je altijd samen naar de ice ice baby TD gaan van Chemika. Meer info

Sponsors