Fumarool 19/10 – 23/10/15

Het belooft een spannende week te worden waarin we enkele eerstejaars de tijd van hun leven gaan laten beleven (aka “de doop”) en waarin we weer eens kunnen bewijzen dat Atmosphere veel sportiever is dan Wina.

Dinsdag
De officiële start van de 24-urenloop. Steun Atmosphere en loop enkele rondjes. Sfeer is gegarandeerd en natuurlijk zijn er traditiegewijs de lekkere hapjes. Ben je niet zo’n sterke loper, dan mag je altijd onze lopers komen aanmoedigen om toch dat tikkeltje harder te lopen. De 24-urenloop zal om 20u00 ceremonieel van start gaan. Meer info

Woensdag
Ook nu nog is de 24-urenloop bezig. Wie kan rekenen heeft al door dat het laatste rondje net voor 20u00 zal gelopen worden. Nog een hele dag tijd dus om die loopschoenen en sportieve kledij aan te trekken. Atmosphere kaapt de Winabar. Na de 24-urenloop, waarin we zonder twijfel Wina geklopt hebben, gaan we met Atmosphere de Winabar kapen. Moesten we van Wina verliezen, wat mij onwaarschijnlijk lijkt, kunnen we onze sportieve kant laten zien en hen feliciteren en daarna samen een pint gaan pakken. Meer info

Donderdag
Het serieuzere werk van de doop. De schachten zullen hun ware zelf tegenkomen en ontdekken of ze Geos wel waard zijn. Hierna is het natuurlijk tijd voor de doopcantus. Dit belooft een memorabele avond te worden voor alle schachten die zich laten dopen. Ook de oudere die al gedoopt zijn, zullen zich hier weer goed amuseren. Let op: Deze cantus is enkel voor de gedoopten van Geos. De doopcantus zal doorgaan in de cuythoek. Io vivat wordt nog meegedeeld in de facebookgroep van Geos.

Sponsors