Fumarool 09/11 – 13/11/15

Ben je geïnteresseerd in de internationale mogelijkheden die je hebt als student geologie? Dan is de komende week een must! De hele week zijn er allerlei activiteiten om je interesse voor het buitenland aan te wakkeren en alle nodig info te verschaffen. Meer info

Maandag
Kom tussen 12u en 16u bij een lekkere hap taboulez en merguez wat info vragen over het buitenland en over het verdere verloop van de week op het veldje voor 200K. Meer info

‘s Avonds kan je genieten van een filmavond met eerst een kortfilm over iemand die een buitenlands avontuur aangedurfd heeft en daarna de langspeelfilm ‘Wild’ om 19u in MTC 00.15. Meer info

‘s Avonds is er natuurlijk ook de grote Disneycantus van Geos. Als je nog niet bent ingeschreven, vrees ik dat je te laat bent, maar als je je al wel hebt ingeschreven, vergeet zeker niet te komen. Meer info

Dinsdag
Voorstelling van de Masterthesis om van 12u tot 13u30 in 200E.

 • Michaël Verbiest: Interaction between the silisiclastic and carbonate system in the travertines in Denizli
  Promotor: Rudy Swennen
 • Elke Vandezande: Sedimentological and mineralogical study of Westphalian C in the Camine Basin with implications for reservoir rock and source rock characteristics
  Promotor: Rudy Swennen
  Co-promotor: Kris Piessens (BGD)
  Begeleider: Wim Van De Wijngaerde
 • Jente Pauwels: Studying the internal variation (textures, geochemistry and reservoir characteristics) of fracture-related hydrothermal dolomite chimneys (Cantabrian Zone, N. Spain)
  Promotor: Rudy Swennen
  Begeleider: Robin Honlet

Woensdag
Test je algemene kennis in de International quiz en win fantastische prijzen! (20u in 200G 00.01) Inschrijven kan via deze link en meer info vind je hier.

Donderdag
Om 18u30 is er in het MTC 00.76 een infosessie waarop je alle nodige info krijgt over hoe je aan een buitenlands avontuur kan beginnen. Aansluitend kan je in de universiteitshallen terecht om je persoonlijke vragen te stellen aan de mensen (van de faculteit) die hierop gegarandeerd een antwoord weten.

En om de week helemaal goed af te sluiten is er de ‘Passport to Paradise Party’! Kom om 22u naar de Albatros voor een feestje van jewelste waarbij je de wereld zal verkennen! Wie naar 1 van de infosessies komt, krijgt daar een bonnetje voor een gratis drankje! Meer info

“Heb je honger en geen zin om te koken? Via de Just Eat button op de homepage van deze site kan je eten bestellen in enkele klikken. Van pizza, frietjes, pitta, Chinees of wat je maar wil, je vindt onmiddellijk de dichtste restaurants bij jou in de buurt. Let er wel op: doe je bestelling vertrekkende van de button op onze site of klik hier, want zo steun je ook Geos!”

Sponsors