KBC Beleggerskoers

Net zoals vorige jaren organiseert onze sponsor KBC de ‘KBC Beleggerskoers’, een online beleggingsspel waarbij je op een virtuele beursvloer gaat beleggen in echte aandelen, ETF’s, beleggingsfondsen en beleggingsverzekeringen (Google, Kinepolis, Microsoft, Nokia, KBC Interest Fund Cash USD cap, enz.). Je krijgt in de KBC-Beleggerskoers 100.000 virtuele euro’s. Dat kapitaal moet je zo goed mogelijk beleggen. Samen met de andere deelnemers strijd je voor een reischeque ter waarde van 2.000 euro (of een reis voor 2 personen naar New York), een iPad air en andere leuke prijzen. Het spel bestaat uit drie aparte competities: een voor deelnemers tot 25 jaar, een voor deelnemers vanaf 25 jaar en een voor medewerkers van KBC.

Je kunt deelnemen door je in te schrijven op deze link of door op de onderstaande afbeelding te klikken. Veel succes!
Beleggerskoers

Sponsors