Negende Vlaamse Improcup

Preparee staat stilaan bijna synoniem voor improvisatie en hun tweede optreden komt er binnenkort weeral aan. Mensen die Preparee al kennen, moet ik vast niet meer overtuigen en alle anderen kan ik alleen maar vertellen dat je een fantastische avond zult beleven. Hieronder kun je de uitnodiging vinden voor de 9de Vlaamse Improcup!

PrepareeBrace yourself, impro is coming!

Trompetgeschal, gejuich en paardengehinnik, want Preparee heeft weer iets bijzonders in petto: een zenuwslopende Game of Cups. Op dinsdag 17 november brengen wij elf improvisatiegroepen uit verschillende windstreken van Vlaanderen samen om de strijd met elkaar aan te gaan. Het startschot van deze negende Vlaamse Improcup zal gegeven worden om 20u30 in aula Pieter De Somer. Humoristische personages, scherpe verhalen, een zangscène over het lied van ijs en vuur, het kan allemaal!

Voor een ticket hoef je niet over the wall te gaan of een raaf te sturen, maar je kan gewoon hier terecht (€4 voor studenten, €6 voor niet-studenten). Bekijk ook zeker de uitnodiging.

De deelnemers van dit heus festijn: Compagnie Amai, Preparee, BIL, Caque, De Kevins, Improrlando, De Reizende Reiger, Improcessie, Swaajp, Improfiel en The Lunatics.

Sponsors