De Sint heeft een probleem…

Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij een groot probleem heeft. Om te kunnen beslissen of de geologen dit jaar braaf geweest zijn doet de Sint altijd beroep op info die hem wordt doorgespeeld. Dit jaar echter heeft hij nog maar bitter weinig info gekregen.

Nu zijn er twee mogelijke opties: ofwel zijn alle geologen het ganse jaar heel braaf geweest (gelooft iemand dit?), ofwel hebben de ontwikkelingen rond privacy ervoor gezorgd dat de informanten van de Sint het moeilijker hebben om de broodnodige ‘intelligence’ te verzamelen.

Wat ook de reden mag zijn, zijn hulppiet informatieverzameling heeft me gevraagd of de geologen de Sint niet een handje kunnen helpen. Stuur a.u.b. alles wat de Sint zou moeten weten over uw medegeologen door naar sinterklaas@geosleuven.be en dit voor morgenmiddag! Concrete tips zullen overvloedig beloond worden met lekkers en tips worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

De Sint bedankt jullie en hoopt jullie morgenavond allemaal terug te zien!

Sponsors