Presentatie McKinsey

Net zoals elk jaar geeft de BMI onderzoeksgroep van onze sponsor McKinsey een presentatie aan onze universiteit. Deze presentatie is voornamelijk gericht op master- en doctoraatstudenten, maar iedereen is van harte welkom om de presentatie bij te wonen op 17 februari om 18u in MTM – 02.58. Download hier de uitnodiging.

McKinsey & company is the leading management consulting company globally, serving the largest institutions across industries and functions. To support our fast growing activities in the metals and mining industries, we are continuously looking for high potential technical profiles to grow our dedicated research group. We are offering an enriching career, allowing you to grow your technical, financial and management skills in a high paced environment whilst working on high impact topics across the globe. You can find more information here.

McKinsey

Sponsors