Fumarool 29/02 – 04/03/16

Maandag
De Jobfair is de ideale gelegenheid om wat meer informatie op te doen voor “na het afstuderen”. Deze dag is dan ook vooral toegespitst op diegenen die gaan afstuderen, maar iedereen is natuurlijk welkom. Je kan er terecht met vele vragen en de voorstellingen over het bedrijfsleven die gegeven worden zijn erg interessant. Het evenement vindt plaats in de CBA en start om 11u00. Meer info

Donderdag
Deze avond heeft voor ieder wat wils. Dansen, zingen of rustig een balletje in elkaars bier gooien, het kan allemaal. Haal je dansschoenen maar boven, smeer die stem nog eens in, en gooi die bal van op kot nog maar eens een paar keer in de ring, vooraleer je afkomt. Inschrijven voor het bierpongtoernooi is wel vereist. Dat doe je best via dit email-adres: feest@geosleuven.be. Meer info

Sponsors