Fumarool 07/03 – 11/03/16

Dinsdag
Scientica presenteert een debat over genetisch gemanipuleerde organismen. Er zullen 2 partijen komen spreken met elk hun eigen visie over GGO’s. Hierna is er een receptie met een hapje en een drankje waar je de mogelijkheid hebt om met de sprekers te praten. Het gehele event is natuurlijk gratis dus kom zeker eens kijken. De verwarring rond GGO’s is nog steeds erg groot dus dit belooft een interessant debat te worden! Meer info

Woensdag
Lekker quizzen met de gezelligste kring van Leuven? Jazeker, de jaarlijkse open quiz van Geos komt er weer aan dus begin al maar snel de nieuwste feitjes te ontdekken en haal die oude kennis van onder het stof. Omdat dit een open quiz is mag iedereen meedoen, dus nodig al je vriendjes maar uit voor een onvergetelijke quiz (niet je slimste vriendjes natuurlijk want de eer van Geos moet verdedigd worden). Er zitten enkele leuke prijzen in de pot, dus inschrijven is de boodschap. Inschrijven kan met een mailtje naar cultuur via ons contactformulier. Meer info

Donderdag
Er zijn weeral 2 weken gepasseerd, dus is het weer eens tijd voor een avondje café manger. Deze avond is het Duvelnight en de Duvel zal gevolgd worden met kroketjes van Duvel en Gandaham. Geen slechte combinatie als je het mij vraagt! Kom zeker eens kijken want pintjes zijn naar goede gewoonte slechts €1,60 duur. Meer info

Sponsors