Fumarool 14/03 – 18/03/16

Dinsdag

  • Tijd om die sportschoenen nog eens boven te halen, want er staat een wedstrijdje aardbal tegen Bios gepland. Herhaal je tactieken nog eens en sta op scherp om Bios te verslaan. Dit is de ideale gelegenheid om te trainen, want volgende week staat er het aardbal toernooi van Scientica voor de deur. Trek je sportkleren dus al maar aan en kom de eer van Geos verdedigen. Meer info
  • Na aardbal wedstrijd is natuurlijk iedereen dorstig geworden. Geen nood want op de Game of Thrones cantus kan u een lekker, dorstlessend pintje komen drinken, vergezeld van vele leuke liederen. Verkleed je als draak van Denaerys, als wolf van de Starks of nog iets helemaal anders. De corona zal opgedeeld zijn in bekende families van Westeros om er een leuke interactieve cantus van te maken. Spoel je glas dus al maar uit, en smeer nog eens die keel. Tot dan! Meer info

Vrijdag
Het galabal van Scientica is dan weer een iets chiquere festiviteit waarop iedereen zijn mooiste danspasjes kan laten zien. Maar eerst kan je zien hoe de praesessen van de kringen van Scientica hun dansje voordoen! Dat met lekkere hapjes en goede cava klinkt dan ook als een supercombinatie. Haal dat kostuum of galakleedje maar uit de kast, want deze verdienen extra aandacht deze week. Meer info

Sponsors