Fumarool 21/03 – 25/03/16

Maandag
De echte sportuitdaging tussen de wetenschapskringen is natuurlijk een aardbaltoernooi. Verenig je met de andere geologen om de titel uit de wacht te slepen. Deze sportieve activiteit kan je zeker niet missen, dus bereid je al maar goed voor. Warm de beentjes al eens goed op en zie dat je op scherp staat. Meer info

Dinsdag
Wil je mee constructief nadenken over de minoren binnen de bachelor Geologie? Dan moet je zeker naar het onderwijsontbijt komen. Ja hoor, je hebt het goed gelezen, ontbijt. Voor een kleine prijs kan je genieten van een heerlijk ontbijt. Hierbij kan je dan met je medestudenten discussiëren over de goede en minder goede punten van onze minoren, zodat we uiteindelijk betere minoren in elkaar kunnen steken. Elke input is welkom dus kom zeker af. Meer info

Woensdag
In mijnen tijd TD is natuurlijk hét feestje van het jaar in regio Leuven. Op deze beroemde TD kan je tal van leuke artikelen krijgen die je mee terugnemen naar je kindertijd. Deze keer wordt de TD in het Lido georganiseerd dus er is meer ruimte om los te gaan op al die nostalgische schijven die ongetwijfeld gedraaid zullen worden. Er zullen ook weer hotdogs aan spotgoedkope prijzen verkrijgbaar zijn, dus honger zal je ook niet moeten lijden. Meer info

Donderdag
We hebben nog maar net het galabal van Scientica in Musicafé gehad, en we trekken er al terug naar toe. Science is Sexy TD is de ideale gelegenheid om de laatste keer voor de paasvakantie met je medewetenschappers je nog eens goed te amuseren. Samen een pintje drinken en de dansvloer onveilig maken is dan ook de beste manier om dit te doen. Meer info

Sponsors