Fumarool 26/09 – 30/09/16

Het nieuwe academiejaar staat weer voor de deur en in tegenstelling tot wat menig ouder denkt, betekent dit voornamelijk de start van een jaar vol wilde braspartijen en daaropvolgende steenharde katers en ondergekotste lakens. Ook dit jaar heeft Geos heel wat voor de geologie student in petto. Het nieuwe praesidium team Fracking Crazy zal zijn uiterste best doen om er voor te zorgen dat 2016-2017 opnieuw een spetterend jaar wordt voor menig geologie student!
Maandag
De eerste week van het gloednieuwe academiejaar zetten we zoals gewoonlijk in met het onthaal van de verse lading eerste jaartjes. Wilt u deze nieuwe toevoeging aan onze kleine maar o zo gezellige kring nog kunnen bewonderen in al zijn/haar onschuldigheid, kom dan vanaf 14u naar het grasveldje naast de K.
Dinsdag
Bent u na deze korte kennismaking nog niet voldaan en wilt u de eerstejaars nog beter leren kennen, kom dan zeker ook naar het stadsspel dat onze schachtenmeesters speciaal voor hun hebben voorbereid. Eerstejaars worden verwacht aan het stadshuis om 20u stipt. Ouderejaars die willen komen helpen, AKA op café zitten, laten best iets weten aan de Alexanders.
Donderdag:
Afsluiten doen we natuurlijk met een welkomstfeestje van formaat. Team feest is klaarblijkelijk niet zo enthousiast over de start van het nieuwe academiejaar en sleurt ons mee op reis naar het zonnige Ibiza. Iedereen welkom in café ’t vervolg vanaf 22u00. Meer info
P.S. Als u verdwaalde eerstejaars tegenkomt voor het café, gelieve deze naar binnen te leiden.

Sponsors