Fumarool 03/10 – 7/10/16

Na een eerste week vol feestjes en zwarte gaten komt alweer het besef dat de overdreven goede voornemens van na de laatste examenperiode toch niet echt realistisch waren. Maar geef die goede moed toch nog niet meteen op. De tweede week is een uitgelezen kans om eens in de cudi binnen te wippen voor je gereserveerde boeken en cursussen (of deze te reserveren via de site van cudi scientica). Je mijdt de horde eerstejaartjes van de eerste week, en moest dan opeens die gehoopte drang komen om je lessen te beginnen opvolgen, dan staat er je niets meer in de weg.
Maandag
Het sportjaar zetten we relaxed in met een aantal spelletjes jenever muurke klop. Slechts 3 euro voor deel te nemen en dan krijg je zoveel jenever als je wil! (zolang de voorraad strekt uiteraard). Is jenever echter niets voor jou, dan kan je ook simpelweg deelnemen zonder deze 3 euro te betalen. Dus kom zeker af en laat heel Geos zien dat jij het meest efficiënt op een balletje kunt slaan!
Meer info
Woensdag
Als wetenschapskring moeten we natuurlijk ook andere wetenschapskringen steunen in hun activiteiten. Bios organiseert de eerste wetenschaps TD van het jaar in de blauwe kater. Je komt hier zonder twijfel wel enkele geologen tegen het lijf.
Meer info

Voor diegenen die zich nog niet hebben ingeschreven voor het geos-weekend, vergeet dit zeker niet om zo snel mogelijk af te handelen. Als je dit mist, dan ga je je het nog lang beklagen!
Openingsuren cudi:
• 4 oktober 11:00 – 13:50
• 6 oktober 13:00 – 15:30 & 16:00 – 18:00
• 7 oktober 13:00 – 14:00
Meer info over de cudi
Ben je al meerdere jaren geen student geologie meer en kan je het niet langer meer aan dat je er steeds aan herinnerd wordt hoe geweldig het studentenleven wel niet is, dan kun je je uitschrijven uit het adressenbestand van de geokring via deze link.

Sponsors