Fumarool 10/10 – 14/10/16

Week 3 moet nog van start gaan en de zomervakantie lijkt al een eeuwigheid achter ons te liggen. Gelukkig zijn we allen student en verschilt het Leuvense studentenleven nu eenmaal niet veel van een vakantie! Feesten tot de vroege uurtjes, gezellige cafeetjes, lekkere en cheape restaurants (nee niet jij Alma), nog eens feesten. En dit allemaal omringd door een hele hoop goede vrienden! Klinkt in mijn oren toch als een verdomd goede vakantie!
Maandag:
Voor de fervente cantusliefhebber die niet tot de openingscantus van Geos tijdens het weekend kan wachten (of voor een zeer gegronde reden niet kan deelnemen), kan zich nu maandag al eens gaan uitleven op de openingscantus van Bios. Inschrijven verplicht.
Meer info
Dinsdag:
Dinsdag gaan we gezellig met z’n allen weerwolven. Zijn je oren, je vingers en eventueel andere lichaamsdelen je lief, dan wordt er je aangeraden om voldoende warme kledij te voorzien aangezien het buiten te doen zal zijn. De gezellige zieltjes onder ons kunnen ook dekentjes en eventueel kaarsjes meebrengen. (P.S. Geos is niet verantwoordelijk voor bosbranden, afgebrande kastelen en andere zwaar verbrande voorwerpen of personen.)
Meer info
Woensdag:
Deze week is het de beurt aan Merkator om een heuse wetenschaps TD te organiseren. Er zullen loempia’s, ijsjes en hotdogs te verkrijgen zijn en de vroege vogels kunnen ook gratis nacho’s binnen spelen!
Meer info
Vrijdag:
’s Avonds vertrekken we allemaal tezamen naar onze bestemming waar we een prachtig weekend kunnen inzetten. Iedereen wordt verwacht om 19u30 aan het station van Leuven, met of zonder fiets. Inschrijven kan nog tot en met 12 oktober.
Ben je al meerdere jaren geen student geologie meer en kan je het niet langer meer aan dat je er steeds aan herinnerd wordt hoe geweldig het studentenleven wel niet is, dan kun je je uitschrijven uit het adressenbestand van de geokring via deze link.
Openingsuren cudi:
• 11 oktober 12:00 – 14:00
• 12 oktober 11:30 – 13:00
• 13 oktober 13:00 – 15:00
• 14 oktober 13:00 – 14:00
• 16 oktober 13:30 – 14:00
Meer info

 

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors