Fumarool 17/10 – 21/10/16

Week vier, een geweldig weekend ligt net achter ons. Stenen zijn gekliefd, fossielen zijn bestudeerd, maar voornamelijk is er een aanzienlijke hoeveelheid goudgele vloeistof onze kelen binnen gedrongen. Hierdoor heeft de secretaris nog een beetje last van vermoeidheid en andere neveneffecten die hierbij komen. Daarom zal de fumarool deze week iets korter zijn dan anders.

Maandag

Het is weer tijd om gezellig te gaan verbroederen met de collega’s van de andere wetenschapskringen, het eerste scienticafé van het academiejaar is namelijk een feit! Deze keer doen we het in heuse Pokémon stijl! Laat je als niet-Pokémon fan echter niet afschrikken door het thema, het concept blijft namelijk volledig hetzelfde. Drinken met je wetenschapscollega’s. Alleen kan je misschien wel eens een levensgrote Pokémon tegen het lijf lopen. (Ik ken wel een schachtenmeester die zich hoogstwaarschijnlijk in een Miltank zal verkleden.)

Meer info

Dinsdag

Heb je altijd al een kleinere broer of zus willen hebben die je interesse in stenen deelt, iemand die je toevertrouwt om jouw meesterlijke taakjes en oefeningen aan door te geven, haal dan alvast maar al je duur verdiende centjes van je spaarboekje, want de peter-meteravond komt er weer aan!

Meer info

Heb je na de weekendcantus alleen maar meer zin gekregen om te cantussen, noteer dan alvast ook de alumnicantus van 31 oktober in je agenda.

Meer info

Openingsuren cudi:

  • 18 oktober 12:00 – 14:00
  • 19 oktober 13:00 – 15:00
  • 19 oktober 18:00 – 19:00
  • 20 oktober 13:00 – 14:30
  • 21 oktober 13:00 – 14:00

Ben je al meerdere jaren geen student geologie meer en kan je het niet langer meer aan dat je er steeds aan herinnerd wordt hoe geweldig het studentenleven wel niet is, dan kun je je uitschrijven uit het adressenbestand van de geokring via deze link.

Sponsors