Fumarool 24/10 – 28/10/16

Er staat ons weer een drukke week tegemoet. Als je eens door arenbergpark fietst komende dagen, zal er je zeker iets opvallen. De 24uren loop staat namelijk weer voor de deur. Het alom bekende evenement waarin de verschillende Leuvense kringen (- Letteren) en verschillende peda’s het tegen elkaar opnemen door rondjes te lopen, 24 uur aan een stuk. Naast dit grootse sport evenement is de week van de 24uren loop ook steevast de week waarin Geos zijn doop organiseert, en geen enkele goede doop eindigt zonder een stevige cantus erna!

Dinsdag

Vanaf 20u stipt wordt het startsein van de 24 uren loop gegeven en begint het heuse spektakel. Zoals elk jaar doet Geos mee onder de overkoepelende naam Atmosphere. samen met Bios, Chemika en Merkator proberen we de verdomde winezen nog eens te verslaan.

Meer info

Woensdag

De 24 uren loop zou niet de 24 uren loop noemen als hij niet 24 uur zou duren, daarom gaat dit evenement gewoon door de dag erna! Om 20u ’s avonds zullen we weten wie de titanstrijd gewonnen heeft, VTK of Apolloon. Maar wat ons natuurlijk interesseert is of dat we nu WINA hebben verslagen of niet. Trek zeker je loopschoenen aan en kom enkele toertjes lopen aan de stand van Atmosphere! Ben je niet zo actief op het sportieve vlak, dan kan je je nog altijd te goed doen aan de kikkerbillen, kaaskrotten of croques aan het standje van Atmosphere.

Meer info

Donderdag

Op deze dag beleven de eerste jaartjes de beste dag van hun jaar. Hun doop loopt namelijk op zijn einde en dit betekent namelijk ook de start van de vuile doop. Vanaf 18u kan menig geologie student deze eerste jaartjes komen uitlachen (of juist aanmoedigen) op de gewoonlijke plaats, het grasveldje achter de C. De Doop afsluiten doen we traditiegewijs met een stevige en gratis cantus! (Opgelet: enkel voor gedoopten!)

Meer info

Openingsuren cudi

  • 25 oktober 09:00 – 10:30
  • 27 oktober 13:30 – 15:00
  • 28 oktober 13:00 – 14:00

Ben je al meerdere jaren geen student geologie meer en kan je het niet langer meer aan dat je er steeds aan herinnerd wordt hoe geweldig het studentenleven wel niet is, dan kun je je uitschrijven uit het adressenbestand van de geokring via volgende link.

 

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors