Fumarool 31/10 – 4/11/2016

Maandag

Maandag staat de alumnicantus op het programma. Een alumnicantus is een doodnormale cantus met als enige uitzondering dat hier voornamelijk afgestudeerden naar toe komen. Aangezien dat deze dit jaar niet op een vrijdag valt, wanneer alle studenten al knus naast de mama thuis in de zetel liggen, maar op een doordeweekse dag, zal het ongetwijfeld een gezellige mix worden tussen de alumni en huidige studenten. Deze editie zal echter uitermate speciaal worden wegens een wel zeer uitzonderlijke senior die het eerste deel zal verzorgen. Namelijk Prof. MC Muchez! Ik denk dat ik wel voor iedereen spreek als ik zeg dat je dit absoluut niet wil missen. Zak dus met z’n allen massaal af naar de Zamo!

Meer informatie

Dinsdag

Als de alumnicantus even goed wordt als ik hoop, dan zal je zeker met een zware kater uit je bed opstaan. Hoogstwaarschijnlijk rond een uur of 11. En als je op zo’n uur wakker wordt dan begint de twijfel altijd toe te slaan: Zou ik nog ontbijten, of wacht ik tot het middageten? Wel, Geos heeft dan de perfecte oplossing voor jou, kom gewoon naar de katerbrunch! Dan kunnen we samen terugdenken aan de geslaagde cantus van de avond ervoor en nog eens lachen met de moppen van MC Muchez. Dit terwijl je rustig van een glaasje cava drinkt en van overheerlijke pistolets en koffiekoeken smult. Ook niet-cantussers zijn natuurlijk welkom en vergeet je zeker niet in te schrijven.

Meer info

 

Op het moment van schrijven waren de openingsuren van de cudi om de één of andere reden niet beschikbaar. Als je deze toch graag zou willen weten kan je op deze link klikken en hopen op meer geluk dan ik.

Ben je al meerdere jaren geen student geologie meer en kan je het niet langer meer aan dat je er steeds aan herinnerd wordt hoe geweldig het studentenleven wel niet is, dan kun je je uitschrijven uit het adressenbestand van de geokring via deze link.

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors