Startvergadering Bloedserieus 2016

Dat bloedserieus een fantastisch initiatief is, hoeven we jullie zeker niet te vertellen. Net zoals elk jaar is de organisatie op zoek naar nieuwe leden. Wil je hieraan graag meewerken, lees dan zeker hun berichtje hieronder en ga naar de startvergadering! Meer info kun je op de pagina van het evenement vinden.

Hey, jij daar! Ben je nieuw in Leuven? Dan zal je dit jaar zeker Bloedserieus leren kennen! Slijt je ondertussen al enkele jaren je broek in een Leuvense aula? Dan heb je zeker al van Bloedserieus gehoord! Wij palmen namelijk 2 keer per jaar gebouwen van de KUL in om bloedinzamelingen te organiseren samen met het Rode Kruis. Als dank kan je dan, al dan niet gratis, naar onze avondactiviteiten komen. Heb je altijd al willen weten hoe we er elk jaar weer in slagen om duizenden studenten te doen bloedgeven? Vind je onze quiz zo leuk dat je eraan wil meewerken? Heb je misschien nog wat vrije tijd over die je nuttig wil besteden? Wil je met andere woorden een handje helpen gedurende het jaar of tijdens een van de Bloedserieusweken een shift (of 2, 3…) komen helpen? Wil je deel uitmaken van een toffe groep studenten die ook naast het organiseren leuke activiteiten samen doen? Hou dan zeker maandag 10 oktober vrij in je agenda en kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze startvergadering. Deze zal doorgaan om 20u in MTC1 lokaal 00.03 (Maria-Theresiacollege). We zien je daar graag verschijnen! Tot dan!

Sponsors