Fumarool 14/11 – 18/11/2016

Blijkbaar heb ik iets van werk te doen tegen morgen en aangezien ik vergeten was dat we morgenvroeg inhaalles hebben, moet dit nu gebeuren. Uitstellen kan niet langer meer, dus daar zal de Fumarool weer eens lekker onder lijden. Er is deze week vanuit Geos wel niet echt iets gepland, maar dit betekent natuurlijk niet dat je elke avond saai op je kot moet gaan zitten!

Woensdag

Woensdag is het weer de massacantus der Heverleese kringen. Zoals elke cantus bestaat dit uit belachelijk vals zingen en heel wat alcohol consumeren. Mij zal je niet aantreffen op deze massacantus ook al vindt deze slechts enkele meters van mijn kot plaats. Ik heb namelijk test de volgende dag en mijn uitstelgedrag laat mij het simpelweg niet toe om de dag ervoor ook maar iets anders te doen. Weet wel dat ik vanuit mijn kot trots zal meezingen met het Geoslied met de hand op het hart, om daarna mijn oordoppen in te doen zodat ik niet langer meer moet luisteren naar het overige kattengejank.

Meer info

De komende week is het ook bloedserieusweek. Dagelijks hebben honderden mensen bloed nodig en zonder de hulp van donoren zijn deze mensen zo goed als ten dode opgeschreven. Dus laat je eens van je beste kant zien en steek de armen maar uit de mouwen voor je medemens, maar dan letterlijk. Het kost niets, je kan best wel wat missen en e krijgt er bovendien heel wat voor terug. Als je al meerdere jaren in Leuven zit, dan weet je alvast wel dat de bloedserieusweek gepaard gaat met enkele heuse avondactiviteiten en als donor zijn deze bovendien allemaal gratis! Ook krijgt elke donor een goodiebag met heel wat lekkers en andere leuke items.

Meer info

Als je nog niets hebt gepland voor in de lesvrije week, dan raad ik je aan om je zeker in te schrijven voor de scientica skireis! Leer je collega wetenschappers eens op een andere manier kennen en wie weet maak je wel vrienden voor het leven:

Meer info

Openingsuren cudi:

  • 15 november 12:00 – 13:00 & 18:05 – 19:35
  • 16 november 12:00 – 13:00
  • 17 november 12:30 – 13:30

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors