Fumarool 21/11 – 25/11/2016

Vandaag bericht ik u niet vanop mijn koel eenzaam kamertje in Leuven. Nee, op dit moment lig ik thuis in de zetel, met mijn benen op tafel, naast een warm, gezellig knetterend haardvuurtje en een donzig dekentje over mij om het nog wat knusser te maken. Spijtig genoeg wel zonder een pint in de hand, het bier was op. Wat een zonde. Dus als de tekst hieronder allemaal wat droger lijkt dan anders, dan weet je alvast waarom.

Maandag

Op maandag trekken we allemaal een tijgervelletje aan en nemen we onze geliefde sabeltandtijger of onze favoriete brontosaurus mee naar de recup voor De Flintstones cantus! We doen even alsof we ons helemaal niet storen aan de talrijke anachronismen en hopelijk zijn onze acties net zo doordacht als de ideeën van Barney. Oh ja, het is ook de eerste open cantus van Geos, breng dus zeker je meest marginale vriendjes en vriendinnetjes mee!

Meer info

Dinsdag

Op het moment dat je dit leest is het waarschijnlijk al te laat om je nog in te schrijven voor de worskshop ‘Hoe schrijf ik een CV’ en heeft reclame maken dus eigenlijk maar weinig zin. Maar voor diegene die eigenlijk wel graag wouden komen, maar die zich vergeten zijn in te schrijven, zou ik toch wel eens willen benadrukken hoe handig deze sessie zal zijn. Je cv is de eerste indruk dat een werkgever van je heeft en zoals vele studies al meermaals hebben bewezen, is de eerste indruk cruciaal in een sollicitatiegesprek. Hopelijk voor jou wordt deze sessie de volgende jaren nog gegeven, anders zou ik nu al beginnen met je serieus zorgen te maken.

Meer info

Donderdag

Het is weer tijd om uit te maken wie nu het slimste jaar is van onze richting! Op donderdag houden we onze jaarlijkse gesloten quiz waarin je aan je jaargenoten en de rest van de richting kan laten zien hoe slim je eigenlijk wel niet bent en dat die gehaalde buizen op de examens meer aan de proffen ligt dan aan jezelf! De inkom bedraagt één pieterige euro, en de kans dat je met iets waardevoller naar huis loopt is zeer groot!

Meer info

Ook is het de international week, dus als je interesse hebt om in het buitenland te gaan studeren of gewoon andere leuke activiteiten wilt meemaken, neem dan zeker een kijkje op het Facebook evenement.

Meer info

Openingsuren cudi:

  • 22 november 12:00 – 13:00
  • 22 november 18:10 – 19:10
  • 23 november 12:00 – 14:00
  • 25 november 13:00 – 14:00

Ben Neefs, Geos secretaris

Sponsors