Fumarool 28/11 – 2/12/2016

Eind november brengt altijd weer zo’n depressief kantje met zich mee. De blok begint stilletjes aan dichterbij te sluipen en als je het dan geleidelijk aan begint te beseffen dat je echt wel eens aan die stapel cursussen moet beginnen, dan word je opeens verrast met al die deadlines die ze naar je hoofd smijten. Het is natuurlijk niet zo simpel om van dag op dag om te schakelen naar de ijverige student. Het is beter dat je dit geleidelijk aan doet, rustig afbouwen van het wilde uitgaansleven. Dus geniet nu nog eventjes van het studentikoze uitgaansleven, maar met mate, en vergeet zeker niet dat er belangrijkere dingen zijn.

Dinsdag

Het is weer eens tijd om te verbroederen met je vriendjes en vriendinnetjes van de exacte wetenschap! Maar niet alleen exacte wetenschappers zullen aanwezig zijn, ook de geografen zullen aanwezig zijn! Dus allen naar de waaiberg voor (waarschijnlijk) één van de laatste cantussen van het semester!

Meer info

Donderdag

Op donderdag houden we weer onze jaarlijkse goede daad van het semester. We zetten allemaal even onze oordelen over geografen aan de kant en we geven hen voor één keer in het semester het gevoel dat ze er echt bij horen. Als je ze eenmaal leert kennen zijn het absoluut geen slechte mensen. Diep vanbinnen zijn het allemaal zeer intelligente mensen, alleen spijtig dat ze één grove fout hebben gemaakt om voor de inferieure aardwetenschap te kiezen. Dus laten we allemaal ons beste beentje voorzetten in dit verbroederingsfeestje en we maken er het beste van!

Meer info

 

Openingsuren cudi:

  • 29 november 12:00 – 14:00
  • 1 december 13:15 – 14:45
  • 1 december 17:30 – 19:30
  • 2 december 13:00 – 15:00
  • 5 december 13:00 – 14:00

Ben Neefs, Geos secretaris

Sponsors