Fumarool 7/11 – 11/11/2016

Maandag

Als je nu al vol ongeduld uitkijkt naar die geweldige, maar o zo verre skireis, met al die gekke après-ski’s, wees dan niet langer droevig. Maandag kan je dit immers allemaal al meemaken en dit dan nog wel met al je favoriete scientica gangers! In Leuven! Dus trek die skilatten al maar aan en begeef je naar het elixir!

Meer info

Dinsdag

Het is weer tijd voor de proffensport! Vorig jaar hebben we gezamenlijk allemaal een sabbatjaar genomen betreffende dit event, maar dit jaar zijn we weer helemaal terug! Dinsdag gaan we de strijd aan met de proffen en assistenten in een matchke voetbal. Is voetbal niet echt je ding? Kom dan gezellig mee supporteren! Twijfel je over je voetbal capaciteiten? Geen zorgen, we zijn allemaal vriend(inn)en onder elkaar. Niemand gaat je uitkafferen omdat je eens naast de bal trapt. In tegenstelling, dan kunnen we nog eens goed lachen! Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Meer info

Woensdag

Woensdag staat er een evenement op de kalender dat eigenlijk geen aankondiging nodig heeft. Voor diegene die de laatste maand in een grot geleefd hebben, wat niet perse een belediging is voor een geoloog, ik heb het natuurlijk over de Wijvenschijven TD! En voor elke gast die dit grootse feestje aan zich laat passeren enkel en alleen door de naam, besef dan goed het volgende: uit mijn steekproeven van de aanwezigheidslijst kom ik uit dat minstens 80% van de aanwezigen uit vrouwvolk bestaat!

Meer info

 

Openingsuren cudi:

  • 8 November 12:00 – 13:00 & 18:00 – 19:00
  • 9 November 13:00 – 15:00
  • 10 November 13:30 – 14:00

Ben je al meerdere jaren geen student geologie meer en kan je het niet langer meer aan dat je er steeds aan herinnerd wordt hoe geweldig het studentenleven wel niet is, dan kun je je uitschrijven uit het adressenbestand van de geokring via deze link.

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors