Fumarool 19/12 – 23/12/2016

Deze laatste fumarool van het semester zal vrij kort zijn speciaal zodat jullie hard verder kunnen blijven studeren en geen tijd verdoen aan het lezen van onnodige en oninteressante tekstjes. En misschien ook wel een beetje omdat ik niet veel zin heb om veel werk te steken in deze versie.

Dinsdag:

Er moeten nog enkele 2e master studenten hun eerste thesispresentatie houden. In het lokaal 01.267 kan je van 12u tot 14u de volgende voorstellingen meevolgen:

  • Laura Janssens: Study of the stratigraphic position of the sandy deposits of the Flemish Hills.

Promoter: Jan Elsen

Co-promoters: Gert-Jan Weltje and Rik Houthuys

  • Pieter Mallants: Characterization and modelling of groundwater flow towards a public drinking water well field.

Promoter: Marijke Huysmans

  • Kevin Gommers & Sien Benoit: Characterization of spatially variable riverbed hydraulic conductivity using Electrical Resistivity Tomography (ERT).

Promoter: Frédéric Nguyen

Co-Promoter: Marijke Huysmans

Donderdag:

Zoals elk jaar organiseert 2e bach het beste evenement van het jaar: het kerstfeestje. Drank à volonté, goed eten en de leukste mensen die je je kan inbeelden. Wat moet je nog meer hebben? De geologen die dit evenement missen zijn oftewel ziek, in het buitenland of niet zo verstandig. Nog een warme oproep aan de mensen die nog niet betaald hebben (mezelf incluis): doe dit aub zo snel mogelijk. Tot donderdag!

Meer informatie

Dit was het al! Duik nu maar terug verder in je cursus of schrijf nog maar wat verder aan die thesis of taak en weet dat je nu welgeteld 8 weken verlost bent van deze wekelijkse spam! Tot volgend jaar!

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors