Fumarool 5/12 – 9/12/2016

Het is al weer december, de periode wanneer je beseft dat je weer amper iets gedaan hebt doorheen het semester. De overvloedige consumptie van alcohol en de honderden films en series die de afgelopen maanden illegaal op je computer zijn gepasseerd dan wel buiten beschouwing gehouden natuurlijk. Maar je hebt ongetwijfeld nog heel wat taken en andere grote werken die tegen het einde van het semester af moeten, dus die cursussen zullen weer wat moeten wachten. Al een geluk voor jou valt er deze week niet veel te doen in de geologie kring en heb je misschien eens wat tijd om aan wat taken te werken, of om enkele nieuwe series te beginnen. de keuze laat ik volledig aan jou.

Maandag:

Zoals elk jaar heeft de Sint weer een uurtje of twee vrijgehouden in zijn overvolle agenda om op onze sintcantus in levende lijve aanwezig te zijn. Zoals elk jaar zijn er weer een hoop geologie studenten die zich niet gepast hebben gedragen het afgelopen jaar en zullen zodoende met een gepaste opdracht worden gestraft. Maar niet gevreesd, de Sint brengt natuurlijk ook heel wat lekkers mee. En als je hem of zijn pieten zat krijgt, dan krijg je er misschien wel enkele examenvragen uit!

Meer info

Het is de laatste week van het semester dat de cudi open is. Verder hanteren ze de spreuk ‘first come, first served’.

Openingsuren:

  • 5 december 13:00 – 14:00
  • 6 december 13:00 – 14:00
  • 7 december 12:30 – 13:30
  • 7 december 16:00 – 18:15
  • 8 december 13:30 – 14:30
  • 9 december 13:00 – 14:00

Ben Neefs, Geos secretaris

Sponsors