Fumarool 13/2 – 17/2/2017

Opeens bleken de gemaakte plannen dan toch door te gaan, met het gevolg dat er geen tijd meer was om een schoon intro’ke te schrijven. Amuseert ulle tijdens dit nieuwe semester, zolang het nog kan!

Donderdag:

Vorig jaar was er al reeds bewezen dat de combinatie tussen beerpong en karaoke een geslaagd huwelijk is, eentje dat zeker voor herhaling vatbaar is. Daarom slaan feest en sport de handen in elkaar voor de 2e editie van Geos’ onvergetelijke karaokepong. Heb je vorig jaar niet kunnen bewijzen wat jouw zangtalenten of beerpongskillz echt waard zijn, of wil je juist je eer verdedigen, zak dan zeker af naar alma 3 om 21u! Inschrijven voor de beerpong doe je door een mailtje te sturen naar sport@geosleuven.be met vermelding van je groepsnaam en teamgenoot.

Meer informatie

 

Nieuw semester, nieuw cursusmateriaal. Breng zeker eens een bezoekje aan de Cudi in de komende dagen/weken. Moest de site bereikbaar zijn zouden hieronder de openingsuren staan. Misschien heb jij meer geluk.

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors