Fumarool 27/3 – 3/3/2017

Deze week heb ik niet echt bijster veel te vertellen vrees ik. Deze keer komt dit niet omdat ik veel te laat ben begonnen (of toch niet volledig), maar simpelweg omdat ik niet veel stof heb waarover ik kan vertellen. Ja oké, er is deze week wel de befaamde Scientica cantusweek, maar het nut om hier nog reclame voor te maken ontgaat me wel. Alle cantussen zijn uitverkocht, buiten voor de ochtendcantus op woensdag zijn er nog kaarten vrij. Moest je toch wat meer informatie wensen, dan kan je deze vinden op de facebookpagina.

Activiteiten volgende week:

Volgende week maandag vindt de jobfair plaats. Vergeef mij, maar ik ga het er mij makkelijk van afmaken:

“Ben je een masterstudent en helemaal klaar (of toch bijna) voor de arbeidsmarkt? Ben je een wetenschapsstudent, toekomstige ingenieur of bio-ingenieur? Dan is de Jobfair van Scientica perfect voor jou! Op deze beurs komen allerlei interessante bedrijven die op zoek zijn naar jonge, ondernemende nieuwe krachten zichzelf voorstellen en tonen wat ze te bieden hebben. De uitstekende plaats dus voor de toekomstgerichte student die klaar is om zijn studententijd achter zich te laten en op zoek is naar interessante en uitdagende werkgelegenheden.

De jobfair gaat door op maandag 6 maart van 11u tot 16u in de campusbib Arenberg. De toegang is gratis en er zullen gratis broodjes voorzien zijn (voor de studenten). Tot dan!”

Allemaal naar daar om gratis broodjes te gaan binnensteken dus.

Meer informatie

Ook het Scientica galabal vindt volgende week plaats. Dit jaar is het een speciale editie vanwege het 200 jarige bestaan van de faculteit wetenschappen. Ter ere van deze verjaardag wordt er een etentje georganiseerd. De prijs lijkt wel vrij veel, maar je krijgt er ook wel heel veel voor. Tickets zouden deze week verkocht worden. Waar en wanneer juist zal nog worden meegedeeld via de fb-pagina (van Geos).

Meer informatie

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors