Fumarool 13/3 – 17/3/2017

Maandag:

Na 3 jaar wachten is er eindelijk weer een beiaardcantus in Leuven! Dit evenement hoeft geen reclame. De tickets zijn schaars en zeer moeilijk te bemachtigen. Wil je dit waanzinnig evenement absoluut niet missen, kom dan zeker op tijd naar de E voor je kaart. De verkoop vindt plaats om 22u aan de ingang van de E. Kom zeker ruim op voorhand als je een kans wilt maken op een ticket!

Voor meer informatie verwijs ik je door naar de Geos facebookpagina.

Dinsdag:

De Faculteit Wetenschappen is nog steeds 200 jaar en het feestjaar wordt dus gewoon verder gezet. Met het debat over robotisering organiseert Scientica een avond voor iedereen die zich zorgen maakt over de steeds toenemende automatisering in onze wereld. Nemen robots onze jobs over in de nabij toekomst? Hoe slim kunnen robots worden? Nemen ze de wereld over? Of als je gewoonweg zot bent van robots en hun brede waaier van toepassingen, dan is dit debat natuurlijk ook iets voor jou.

Meer informatie

Woensdag:

Hopelijk heb je de actualiteit op de voet gevolgd en je dagelijkse quota encyclopedie pagina’s braaf geleerd, want de open Geos quiz komt er weer aan! Bij deze quiz ben je niet afhankelijk van de beperkte kennis van je jaargenoten en kan je het heft in eigen handen nemen door je slimste vrienden en vriendinnen uit te nodigen.

Meer informatie

Heb je echter geen zin om weer eens vernederd te worden, dan kan je je kennis diezelfde dag ook gaan bijstellen in de E. De Belgische vereniging voor Paleontologie vzw. en de afdeling geologie organiseren een lezing over enkele geologische en paleontologische aspecten van het Krijt. De lezing start om 19u30 in lokaal 01.212 in de E.

Donderdag:

Heb je altijd al eens iets willen doen wat je niet enkel voldoening geeft na voltooiing, maar ook gewoon keileuk is om het uit te voeren? Kom dan zeker naar de E om 19 u 30, lokaal 01.207, want daar wordt het nieuwe praesidium van Geos samengesteld! Als je een hoop goede vrienden wilt maken of simpelweg gewoon wat zoekt dat goed op je CV staat maar niet te veel moeite kost, dan is Geos zeker iets voor jou!

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors