Fumarool 20/3 – 24/3/2017

Maandag:

Heb je altijd al eens een avond in een zaal vol met bezopen, krijsende grieten willen doorbrengen, en ben je bovendien van het vrouwelijk geslacht, dan is de vrouwencantus van Geos helemaal iets voor jou! Deze cantus staat volledig in thema van de Geos TD’s, met bijhorende parels van schijven. Zoals de naam misschien doet vermoeden zijn enkel vrouwen toegelaten. Als je dus toevallig iets tussen je benen hebt hangen, dan ben je spijtig genoeg niet welkom.

Meer informatie

Maar niet getreurd, zij die worden getroffen door deze extreme vorm van seksisme kunnen altijd hun frustraties en hun opgekropte woede van zich afschudden door een potje spikeball te gaan spelen. Scientica organiseert een initiatie van deze iets minder bekende sport en natuurlijk is hier wel IEDEREEN welkom!

Meer informatie

Als je dan eenmaal al je frustraties en woede van je afgeschud hebt, en er nog alleen een immens gevoel van onmacht en verdriet je overstemt, dan kan je deze gevoelens gaan verdrinken in het Scienticafé. In het laatste Scienticafé van het academiejaar, één tegen allen, krijgen alle wetenschappers verscheidene opdrachten. Als deze samen tot een goed einde worden gebracht, worden we beloond met een gratis vat vol van dat goudgele goddelijk drankje. Hier is ook IEDEREEN welkom!

Meer informatie

Woensdag:

Aan dit evenement moeten niet veel woorden worden vuilgemaakt. De ‘In Mijnen Tijd TD’ is intussen al uitgegroeid tot één van de grootste klassiekers van het Leuvense nachtleven. En in tegenstelling tot het merendeel van wat je hier wekelijks kan lezen, is dit nu een geen complete nonsens.  Elke zelf respecterende student heeft dit evenement natuurlijk al lang met stip in zijn agenda aangeduid. Maar moest je toch nog niet op de hoogte zijn, dit wil je absoluut niet missen!

Meer informatie

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors