Fumarool 6/3 – 10/3/2017

Maandag:

We beginnen de week met de Scientica jobfair. Dit is een gelegenheid waar je als student meer informatie kunt verkrijgen over je eventuele toekomst. Meerdere bedrijven zakken af naar de CBA om meer uitleg te geven over waarom of waarvoor zij jou nodig hebben. Spijtig genoeg vrees ik dat er niet veel geologische bedrijven zullen afzakken naar dit evenement dit jaar, maar je kan zeker ook gerust een kijkje nemen bij andere bedrijven. Ook zullen er gratis broodjes aanwezig zijn.

Meer informatie

Ook wordt het feestjaar van de Faculteit Wetenschappen ingezet. Exact 200 jaar geleden zag onze geliefde faculteit voor het eerst licht. Dit feestjaar wordt ceremonieel geopend in de Universiteitshallen. Alle plaatsen zijn echter al volzet, maar er zullen nog genoeg mogelijkheden zijn om mee te vieren.

Meer informatie

Woensdag:

Woensdag vindt er een infosessie plaats over het reilen en zeilen van Geos. Deze sessie is voornamelijk bedoeld voor zij die volgend jaar misschien wel een functie op zich willen nemen in het praesidium, maar uiteraard is iedereen welkom. Of je nu info wilt komen geven of juist wat meer wil weten. Als je interesse hebt om leuke activiteiten te (helpen) organiseren voor je medestudenten en jezelf, of de geologiestudent wilt vertegenwoordigen, kom dan zeker af!

Meer info

Donderdag:

American football wordt alsmaar meer en meer populair in ons klein Belgenland. Wieslandia en Geos geven deze stijgende trend nog een duwtje in de rug met een American football initiatie. Aan al wie houdt van een stevig potje rammen, aan al wie een nachtje door doet om de superbowl te kunnen volgen, of aan iedereen die gewoon gek is op zwaar fysieke sporten, kom gewoon af en zet je op aanwezig op het facebook evenement. Zo kan het evenement beter worden voorbereid. Zij die alleen willen komen kijken zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Meer informatie

Vrijdag:

Het Scientica galabal staat weer voor de deur en deze editie wordt een heel speciale, vanwege het 200 jarige bestaan van de Faculteit Wetenschappen. Ter ere van deze verjaardag wordt er een etentje georganiseerd. De prijs lijkt wel vrij veel, maar je krijgt er ook wel heel veel voor.

Meer informatie

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors