Fumarool 18/04 – 21/04/2017

Dinsdag:

Om onze lever meteen duidelijk te maken dat de paasvakantie voorbij is zetten we de week stevig in met de jaarlijkse arenacantus. Voor zij die het concept van de arenacantus niet kennen heb ik dit te zeggen: gewoon komen! De weermannen/weervrouwen voorspellen spijtig genoeg niet meteen een stralend zonnetje, maar ze hebben het de laatste week bijna elke dag fout gehad. Pakt dus dat er morgen geen wolkje aan de lucht zal hangen!

Er moet geen inkom betaald worden voor de arencantus, maar er wordt ook geen drank voorzien. Breng je favoriete (alcoholische) drank en je codex mee naar de arena en geniet voluit van dit topevenement!

Meer informatie

Het einde van het jaar komt weer stiekem stilletjes dichterbij en de 2de masters zijn nu hoogstwaarschijnlijk volop aan het stressen om hun thesis op tijd af te krijgen. Vanaf deze week geven enkele 2de  masterstudenten elke dinsdag een voorlopige presentatie over hun masterproef. Wie geïnteresseerd is kan gaan luisteren in lokaal 01.267 in de E om 12 u 30.

Deze week op de planning:

  • Laura Janssens: Study of the stratigraphic position of the sandy deposits of the Flemish Hills.

Promoter: Jan Elsen

Co-promoters: Gert Jan Weltje and Rik Houthuys

  • Michiel Giels: Inorganic polymer binders – from the lab to the market – Do heavy metals in Fe-rich slag precursors jeopardize slag valorisation?Promoter: Jan Elsen
    Co-promotor: Yiannis Pontikes (MTM)
    Assistance: Silviana Onisei (MTM)
  • Lars De Smedt: Structural analysis of progressive deformation and associated veining in a Palaeozoic slate belt.Promotor: Manuel Sintubin
    Assistance: Alexander Minor

Woensdag:

Als je door het arenbergpark fietst dan merk je meteen dat er weer iets groots te doen valt deze week. Over het hele park liggen obstakels en hindernissen verspreid want het is weer tijd voor de Survival of the student. Deze obstakelrun die voor de derde keer wordt georganiseerd door LOKO sport brengt de bekende spartacusrun naar Leuven, maar dan wel in een iets minder extreme vorm zodat deze voor iedereen toegankelijk is. Als je nog wilt meedoen haast je je best naar de site van LOKO want de plaatsen geraken stilaan volzet!

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors