Fumarool 2/5 – 5/5/2017

Het einde van het semester kruipt weer stilletjes dichterbij en dit voelen we sterk aan de omvang van het aan ons voorgeschotelde aanbod van activiteiten. Maar wees niet al te bedroefd, dit betekent echter dat we op deze activiteiten veel harder en steviger kunnen gaan dan ooit tevoren!

Dinsdag:

Spijtig genoeg gebeuren er soms ook wat serieuzere zaken op unief. Deze week geven weer enkele 2de masterstudenten een woordje uitleg over hun masterproef. Zij die geïnteresseerd zouden zijn kunnen dit bijwonen om 12u in lokaal 01.267.

  • Xenia Vandamme: Geochemical and metallogenetic study of pegmatite formation in the Karagwe-Ankole Belt (Rwanda): a micro-analytical approach.

Promoter: Philippe Muchez

Co-promoter: Kris Piessens (RBINS)

Assistance: Niels Hulsbosch

  • Nikolaos Kartalis: Metallogenetic study of the Andavakoura Quartz-Barite-(Pb, Zn, Au) vein system.

Promoter: Philippe Muchez

Co-promoter: Wouter Heijlen (Sibelco)

Woensdag:

Het is weer tijd voor de meest geliefde activiteit van elke geoloog! Frisse pintjes binnenspelen! Deze keer geven we er echter een kleine draai aan het concept en worden de flesjes Stella vervangen door andere bieren. Bieren met een ietsie pietsie hoger alcoholpercentage. ‘En welke zware bieren zullen er dan zijn?’, hoor ik je al zeggen. Wel, dat bepalen jullie volledig zelf! Ga simpelweg naar het facebook evenement van ”Geos’ überzware bierenavond” en stem op jouw favoriete bier!

Meer info

Ben Neefs, secretaris Geos

Sponsors