Fumarool 25/9 – 29/9/2017

Na drie maanden vakantie mogen we eindelijk aan een nieuw academiejaar beginnen. Maanden intensief zelf een invulling voor je dag vinden is nu ten einde, proffen voorzien namelijk een mooi lessenrooster! Deze eindigt meestal om 18u en een avond kan lang zijn. Daarom voorziet het Geos praesidium wekelijks enkele activiteiten!

Maandag – Eerstejaarswelkom
Na menig statistische updates in de Geos groep kan je nu eindelijk onze nieuwe studenten verwelkomen. Vanaf 13:30 zal er een welkomstandje op het grasveld langs het K gebouw op onze campus staan. Kom zeker eens langs!

Dinsdag – Stadsspel
Voor de nieuwe studenten wordt een stadsspel georganiseerd! Als oudere jaar ben je natuurlijk ook welkom, de schachtenmeesters hebben enkele controlepunten -lees cafés- voorzien die bemand moeten worden. Wanneer de eerstejaars langskomen zullen ze een opdrachtje doen. Na een correcte uitvoering mogen ze naar het volgende controlepunt.
Afspraak op de Grote markt aan het stadhuis om 20:30!

Donderdag – We survived 2012 welkomstfeestje
De Maya kalender eindigde reeds in 2012, we zijn er nog steeds! Meer recent zou de wereld nog eens vergaan zijn op 23 september dit jaar. Onze mooie aarde zal helaas niet zo makkelijk vergaan, laat staan de geologen erop! Daarom is er nog maar eens een superleuk welkomstfeestje georganiseerd!

Waar is da feestje?
’t vervolg
Deuren
22U
Verkleed thema
Hoe afgeleefder hoe beter
Evenement link

Nuttige informatie:
Lidkaarten verkoop:
Donderdag van 11u-15:30 @geogang
Vrijdag van 11u-18u @geogang

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors