Fumarool 2/10 – 6/10/2017

Vorige week heeft het vrolijk weerzien tussen geologen zich voltrokken. Menig onder u heeft dit ongetwijfeld gevierd en is al dan niet in een café of op een feestje terecht gekomen. In zo een drukke eerste week kan het al eens gebeuren dat je vergeten bent te gaan sporten, gelukkig zijn onze sportpraesessen er nog en organiseren ze deze week een echte klassieker!

Maandag 2/10 – Jenever muurke klop
Deze zaterdag heeft het Belgisch kampioenschap muurke klop plaatsgevonden. De winnaar was geen geoloog maar de sportpraesessen zullen ons alvast trainen indien we volgend jaar willen deelnemen. Tussen de vergaderingen voor de 24u loop door hebben ze tijd gevonden om een jenever muurke klop te organiseren! Voor slechts 3 euro kan je aan deze geweldige activiteit deelnemen. Indien je geen jenever wenst is deelname zelfs gratis!

Locatie:
Campus Arenberg III 200A
Startuur:
20u
Prijs:
Gratis/ €3 indien je jenever wilt drinken.
Meer info

Lidkaarten verkoop:
Maandag: 13:00 – 16:00 @Geogang
Dinsdag: 13:00 – 16:00 @Geogang
Vrijdag: 13:00 – 16:00 @Geogang

 

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors