Fumarool 20/11 – 24/11/2017

Eerst en vooral nog eens een warme oproep om je in te schrijven voor een verfrissende skireis! Scientica organiseert naar goede gewoonte een skireis in de lesvrije week. Twijfel je? Mail dan gerust naar secretaris@geosleuven.be en u wordt in contact gebracht met andere twijfelaars. Interesse? Bekijk dan zeker deze link.

Dinsdag 21/11 – Thesis research siminars + Geos basketinitiatie
Dinsdag middag geven enkele 2e master studenten een korte presentatie in verband met hun onderwerpen. Zie bijlage 1 voor meer informatie.
Locatie – startuur – prijs
200E 01.267 – 12:00 – Gratis
‘s Avonds kan je komen oefenen voor de aankomende proffensport. Geos organiseert een basketinitiatie zodat je weer helemaal weet hoe het spel ineen zit. NIET TE VERGETEN: sportkaart en gepaste kledij. Supporters zijn natuurlijk meer dan welkom.
Locatie – startuur – prijs
KBC sporthal aan het sportkot – 18u (iets vroeger liefst, de zaal is maar 1uur beschikbaar) – Gratis

Meer info

Jondalar Biesmans, Geos secretaris

Sponsors