Fumarool 18/12 – 22/12/2017

Het semester is bijna ten einde. De laatste lessen worden gegeven, taken ingediend en dan is iedereen klaar om zich te focussen op de blok en examens. Gelukkig is er deze week nog een gezellig kerstdiner georganiseerd door de tweede jaars! Hopelijk ben je ingeschreven want deze donderdag is het zover!

Dinsdag 19/12 – Thesis research seminars
Dinsdag middag geven enkele 2e master studenten een korte presentatie in verband met hun onderwerpen.
Locatie – startuur – prijs
200E 01.267 – 12:00 – Gratis

Donderdag 21/12 – Kerstfeestje
Tweede bachelor voorziet ons allen van een feestelijk kerstdiner. Derde bachelor verzorgt de desserts. Tussen de maaltijden door zal 1e bachelor voor rand animatie zorgen. Nog steeds niet overtuigd om te komen? Gelukkig kan je dan uitkijken naar de toespraak van onze praeses. Sfeer zal er zijn, nu jij nog!
Locatie – Startuur – Prijs
PAVO – 18u – Al betaald? Zoniet gelieve €19 naar BE25 7330 0281 8282 over te schrijven. Vermeld zeker ‘Kerstfeestje + uw naam’
Meer info

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors