Fumarool 19/2 – 24/2/2018

De Moretus middelbare school te Ekeren organiseert vrijdag 9 maart een infoavond voor de laatste jaars. De school zoekt iemand die geologie studeert of gestudeerd heeft om een woordje uitleg te geven. De infoavond start om 20 uur. Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marjolein Cox: (marjolein.cox@kuleuven.be)

Ophaalmomenten Geos T-shirts: Maandag 13u-14u Dinsdag 12:30-13:30 Vrijdag 12u-14u @Geogang
Scientica organiseert een cantusweek begin maart. Deze week vindt de ticketverkoop plaats: Dinsdag 20 februari van 13u tot 14u en woensdag 21 februari van 13u tot 14u @Scienticalokaal (200L)

Woensdag 21/2 – Artefact rondleiding
Met cultuur kan je mee op rondleiding op het Artefact kunstfestival. Dit jaar is het thema ‘this rare earth – stories from below. Als je graag meegaat, zet je dan op aanwezig op het facebook evenement, plaatsen zijn beperkt!
Locatie – startuur – prijs
STUK – 19:00 – Gratis
Meer info

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors