Fumarool 26/2 – 3/3/2018

De Moretus middelbare school te Ekeren organiseert vrijdag 9 maart een infoavond voor de laatste jaars. De school zoekt iemand die geologie studeert of gestudeerd heeft om een woordje uitleg te geven. De infoavond start om 20 uur. Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marjolein Cox: (marjolein.cox@kuleuven.be)

Donderdag 1 maart wordt voor het eerst een TD georganiseerd met alle Heverleese kringen samen! Beter nog, het wordt georganiseerd in Alma 3, dicht bij onze fantastische campus. Maandag 26/2 zullen tickets verkocht worden in de Geogang van 13u-14u. Scientica organiseert doorgaans ook zijn cantusweek deze week. ’s Avonds zal u zich niet vervelen.

Maandag 26/2 – ticketverkoop Heverlee TD + Mexicantus
‘s Middags van 13u-14u (@Geogang) kan je een van de weinige tickets voor de Heverlee TD bemachtigen, wees er snel bij! ‘s Avonds wordt de Scientica cantusweek ingezet met de Mexicantus. Heb je vorige week de ticketverkoop gemist en wil je er alsnog bijzijn? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Locatie – startuur – prijs
ZAMO – 20:00 – Bier €11 / water €5
Link

Dinsdag 27/2 – Navy cantus
De tweede cantus is weggelegd voor mensen die wel een graag varen. Voor zei die minder graag varen en liever zeemansliederen zingen is deze cantus natuurlijk ook geschikt. Heb je vorige week de ticketverkoop gemist en wil je er alsnog bijzijn? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Locatie – startuur – prijs
ZAMO – 20:00 – Bier €11 / water €5
Link
Scientica cantusweek: Navy cantus
Heyo matrozen! Dinsdag gaan we allen ten water onder leiding van commandant [naam senior] en zijn trouwe luitenant [naam tweede…

Woensdag 28/2 – HLN cantus
De derde cantus van de cantusweek! Het nieuws van 7u gemist? Dan is deze cantus voor jou. Heb je vorige week de ticketverkoop gemist en wil je er alsnog bijzijn? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Locatie – startuur – prijs
ZAMO – 20:00 – Bier €11 / water €5
Link

Donderdag 1/3 – Heverlee around the world + How to HeverleeTD!
Een waar unicum zal plaatsvinden op 1 maart. Voor het eerst slaan de Heverlee kringen de handen in elkaar en wordt Alma 3 omgebouwd tot het grootste feestje van Leuven. Voorafgaand zullen er verscheidene eetstandjes op het grasveld voor Alma 3 staan met per eetstandje een werelddeel als thema. Kom zeker eens langs!
Locatie – startuur – prijs
Alma 3 – 17:00 – variabel
Link
Het meest ambitieuze feestje dat Heverlee ooit gekend heeft:
Locatie – startuur – prijs
Alma 3 – 22:00 – VVK (lid/nietlid): 4/5 euro. ADK (lid/nietlid): 5/6 euro.
Link

Vrijdag 2/3 – Internationaal cantus
Zaterdag naar huis gaan is zo erg nog niet. Zeker als je een fantastische week kan afsluiten met niets minder dan een internationaal cantus!
Locatie – startuur – prijs
ZAMO – 20:00 – €9/€10
Link

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors