Fumarool 5/3 – 8/3/2018

Deze week mag ik u wederom verheugen met een rijkgevulde fumarool! Cultuur en Sport organiseren namelijk allebei een activiteit. Daarnaast kan je maandag de Scientica jobfair bezoeken, ‘s avonds informative verwerven over de praesdiumwerking of woensdag naar een lezing gaan. Hopelijk zie ik u op een van de activiteiten.

Maandag 5/3 – Scientica jobfair + Infosessie praesidium 2018
Maandag kan je overdag de Scientica jobfair bezoeken. Voor de geologen is Jan De Nul zeker interessant. Ze zullen ongetwijfeld al u vragen beantwoorden.
Locatie – startuur – prijs
Arenberg Bib – 11:00-16:00 – gratis
Meer info
’s Avonds organiseert Geos een infosessie over de praesdiumwerking. Wat doet een praeses nu eigenlijk? Typt een secretaris enkel een –spam–mail op zondag? Een eenvoudige vraag zoals ‘Is het leuk om in het praesidium te zitten?’ kan ik alvast beantwoorden, JA!
Locatie – startuur – prijs
200E 01.209 – 20:00-21:00 – gratis
Meer info

Dinsdag 6/3 – Open Geos quiz
Dit semester organiseren we onze open Goes quiz. Iedereen is welkom. Meedoen is belangrijker dan winnen, daarom zal er voor ieder team een prijs voorzien worden. Teams mogen uit maximum 6p bestaan. Wil je meedoen? Mail dan naar Cultuur@geosleuven.be
Locatie – startuur – prijs
200K 00.06 – 20:00 – €1/pp
Meer info

Woensdag 7/3 – Highland games + Lezing ‘A Cretaceous evening’
Samen met LBK en de andere wetenschapskringen doen wij dit jaar mee aan de highland games. Heb je altijd al een willen meedoen? Nu is de kans.
Locatie – startuur – prijs
Grasveld voor Alma 3 – 12:30 – €5/team van 4 deelnemers
Meer info
’s Avonds wordt een lezing gegeven. Dit jaar zullen Dr. John Jagt, Oliver Kesselhut en Luc Goffings de lezing geven. Wil je weleens weten wat er precies in het Limburgs Krijt zit? Kom dan zeker langs.
Locatie – startuur – prijs
200E 01.212 – 19:30 – gratis (plaatsen zijn beperkt)
Meer info

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors