Fumarool 14/5 – 20/5/2018

Studentenprotesten anno 2018 verschillen lichtjes van protesten in Mei ’68. Ze hebben wel een ding gemeenschappelijk. De student laat van zich horen. Ongetwijfeld heb je de ‘Heb je Mei gemist’- campagne zien passeren op Facebook. Deze actie heeft betrekking op de herindeling van het academiejaar dat op de agenda van Rector Sels staat. Deze week organiseert de Overkoepelende Onderwijs Raad van faculteit wetenschappen een infosessie, kom zeker eens langs.

Dinsdag 15/05 – Infosessie + discussie: de herindeling van het academiejaar.
De herindeling van het academiejaar, wat is dat nu juist? Wordt de tweede zit echt afgeschaft? Wat met activerende werkvormen? En wat heeft de “Heb je mei gemist”-campagne hier mee te maken?
Locatie – startuur – prijs
200C auditorium C – 12:15 (broodjes) 12:30 (infosessie) – Gratis
Meer info

Woensdag 16/5 – Go zwaar or go home feestje!
Het laatste Geos-feestje van het jaar! Naar goede gewoonte sluiten we dit academiejaar af met een zwaar feestje, het zware bieren feestje! Zwaar feesten op zware bieren in zware glazen om de zware maanden af te sluiten en u zwaar te amuseren.
Locatie – startuur – prijs
‘t Vervolg – 22u – gratis inkom
Meer info

Jondalar Biesmans, secretaris Geos

Sponsors