Fumarool 15/10 – 19/10/2018

Na de focus op het stemmen waar ik als buitenlander helemaal niks van snap, is het weer tijd om aan het Leuvense te denken. Zeker nu het semester goed op gang begint te komen met een zeer volle week. Vergeet je ook niet in te schrijven voor het Geosweekend, deadline is dinsdag 16 oktober! Meer informatie is te vinden in de bijlage.

Maandag 15 Oktober

Heb je nog niks te doen tijdens de lesvrije week in februari? Mis je de sneeuw dat in Leuven maar niet wil vallen? Dan is de Scientica Skireis perfect voor jou! Vanavond om 19u in het Scienticalokaal is er een infomoment over alles wat je wilt weten over de Skireis.

Na genoeg informatie te verkrijgen over de Skireis is het tijd om naar ’t Elixir te zakken voor de eerste Scienticafé van het jaar. Alle piraten en landlopers zijn welkom vanaf 22u.

Dinsdag 16 Oktober

Ook al zijn er weinig eerste jaars dit jaar zijn ze allemaal zeer enthousiast om een Peter of Meter aanwezen te krijgen. Dus kom allen naar de Alma 3 om 20u een eerste jaars te helpen met hun zware eerste semesters.

Donderdag 18 Oktober

Als goede opwarming voor het Geos Weekend (schrijf je zeker in!) gaan we weer kubben aan de Baarr. We zullen bezig zijn vanaf 18u tot wanneer de Baarr sluit, wat iedereen ondertussen zou moeten weten.

Vrijdag 19 Oktober

Het tofste weekend van het semester, nee jaar, komt eraan. In bijlage zit de geüpdatete uitnodiging met alles wat je erover moet weten. Be there or be op Environmental Change excursie :’(.

Groetjes

Alexander Clark

Secretaris Geos

Sponsors