Fumarool 22/10 – 25/10/2018

Na een gezellig Geos weekend is het weer tijd om actief te zijn, het is namelijk doopweek en 24 urenloop! Er is zelfs nieuw asfalt aangelegd aan het nieuwe gymnasium, ideaal voor iedereen die wilt lopen of gewoon supporteren voor Atmosphere.

Dinsdag – 23 Oktober

‘The sfeer is strong with this one’ zoals Yoda zo mooi verwoord. Dit jaar is Atmosphere in thema van Star Wars en wij zullen die 10de plaats behalen! De locatie is zoals altijd aan het Universitair Sportcentrum met het startschot om 20u.

Donderdag – 25 Oktober

Voor alle gedoopten is er weer de jaarlijkse traditie van de doop. De zware doop begint om 18u aan de 200E, allen die de doop van een nieuw jaar schachten willen zien zijn welkom.

De doopcantus zal dit jaar in de ZaMo plaatsvinden met het Io Vivat om 21u. Deze is gratis en alleen voor gedoopten.

Groetjes

Alexander Clark

Secretaris Geos

Sponsors