Fumarool 29/10 – 31/10/2018

Na een zeer drukke en succesvolle week, 8ste op de 24 urenloop met Atmosphere!!!, is het tijd om een verlengd weekend te nemen. Maar niet voordat er een aantal zeer gezellige en nuttige activiteiten voorbijkomen.

Maandag 29 Oktober

Het is tijd om je random algemene kennis te testen en te zien welk jaar het slimste is met de Geos Gesloten Quiz! Lees alvast je ‘Earth: Portrait of a Planet’ en pocket Encyclopedie weer eens door om alvast goed voor te bereiden. De place to be is de 200C om 20u.

Dinsdag 30 Oktober

De POC Geologie heeft jullie input nodig over een aantal zeer belangrijke onderwerpen. Daarom organiseren zij een gratis! onderwijslunch met pannenkoeken. Iedereen is welkom vanaf 12u in het achterste deel van de Geogang.

Woensdag 31 Oktober

Op Halloween avond gaan de geologen weer eens griezelen door naar goede traditie de Alumnicantus houden en alle oud geologen weer te zien. Iedereen van jong en oud zijn allemaal welkom in onze vertrouwde zaal de ZaMo vanaf 20u, Io Vivat om 20u30.

Groetjes

Alexander Clark

Secretaris Geos

Sponsors