Fumarool 8/10 – 11/10/2018

Het weer schommelt heen en weer net zo vaak als Prime Minister May haar heupen wanneer ze een beweging maakt dat lijkt op dansen. Net zoals haar zullen we deze week veel bewegen met een aantal sportieve activiteiten gepland; het lijkt precies of de 24 urenloop er aan komt.

Maandag 8 Oktober

Het nieuwe concept ‘Sport van de maand’ wordt vandaag gelanceerd. In deze eerste maand is het tennis, onder leiding van twee ervaren tennissende geologen. Alle geïnteresseerde zijn welkom vanaf 19u aan de tennisvelden bij gebouw De Nayer.

Voor wie toch liever wat oefent voor de 24 urenloop, vandaag zijn er ook de looptrainingen voor Atmosphere! Deze zullen beginnen om 19u aan de atletiekpiste, waar de trainingen ook plaatsvinden.

Woensdag 10 Oktober

Alleen door regelmatig te lopen is het mogelijk om een goede conditie op te bouwen, die zeker nodig is voor de 24 urenloop. Hierdoor is er vandaag alweer een looptraining van Atmosphere. Deze zal plaatsvinden op dezelfde locatie en tijdstip.

Geosweekend

Ben je nog niet ingeschreven voor het fantastisch Geosweekend van 19-21 Oktober? Wat zit je dan te treuzelen, schrijf je nu meteen in! Geen idee wat het weekend precies inhoud en meer info nodig? In bijlage zit de geüpdatete uitnodiging met alles wat je erover moet weten. Be there or be op Environmental Change excursie :’(.

Groetjes/Greetings

Alexander Clark

Secretary Geos

Sponsors